za 13 apr. | Poperinge

Workshop voor Fotografen en Modellen 13/04/2019

Creëer prachtige foto's met een topfotograaf en krijg tips omtrent poseren én belichting! Shoot op een prachtig kasteeldomein & maak hier gratis gebruik van onze unieke jurken!
U kunt u helaas niet langer inschrijven. Het maximum aantal deelnemers is bereikt.
Workshop voor Fotografen en Modellen 13/04/2019

Tijd en locatie

13 apr. 2019 09:30 – 16:30
Poperinge, Kasteel Regio Poperinge, West-Vlaanderen, België

Over het evenement

Plaatsen fotografen: VOLGEBOEKT

Als model krijgt u de mogelijkheid tot deelname aan een Workshop van de professionele topfotograaf Ken Pimontel.

1) Ken zal ervoor zorgen dat u foto’s ontvangt van een hoger niveau dan u waarschijnlijk tot nu toe gewoon bent. Daarnaast ontvangt u ook foto’s van de andere deelnemende fotografen, die de workshop komen volgen.

2) Bovendien ontvangen zowel fotografen als modellen tips om hun poses sterker te maken, waardoor u ook in de toekomst betere foto’s zult hebben na elke fotoshoot.

3) U wordt opgemaakt door een professionele make-up and hair artist. Houd er rekening mee dat dit de nodige tijd in beslag neemt, doorgaans 1.5 à 2 uur. Uw workshop start om 13u.

4) U krijgt een voucher om 2 jurken te ontlenen uit de collectie van Luxury Photoshoot Styling, ter waarde van 100 euro tesamen. Kiest u jurken die dit bedrag overschrijden, dan dient u het resterende verschil ter plaatse cash bij te leggen. Overschrijdt u de waarde van 100 euro niet, dan dient u uiteraard niets op te leggen.

5) Modellen hebben nu via ons toegang tot deze toplocatie, waar we eenmalig gebruik van kunnen maken, gezien de huurprijs voor dit kasteel normaal 2400 euro bedraagt.

6) De deelnemers van de workshop ontvangen een totaalpakket, waarbij alles geregeld is van A tot Z: een toplocatie, meerdere ervaren fotografen, prachtige jurken, een professionele muah, verzorgde catering, een prima individuele begeleiding ter plaatse...

7) Zo kan elke deelnemer van de Workshop hier zijn portfolio uitbreiden.

8) Tevens kunt u andere modellen en fotografen leren kennen, waarmee u in de toekomst misschien mee kan samenwerken en waarmee u uiteraard tips en unieke ervaringen kunt uitwisselen.

9) Half april staat de Japanse Kerselaar in bloei… én wil dat nu net lukken dat er zich een mooie rij van deze Kerselaars bevindt voor het kasteel, wat een mooi roze bloementapijt met zich meebrengt.

10) Deelname aan deze workshop lijkt op het eerste zicht niet bepaald goedkoop, maar u krijgt er dan ook wel erg veel voor terug voor het inschrijvingsgeld van 249 euro.

Rekent u zelf even na hoe lang het zou duren en wat het u zou kosten, mocht u hetzelfde aantal foto’s ontvangen qua kwaliteit en kwantiteit. Wij zijn er van overtuigd dat wij u betere en meer foto’s kunnen bezorgen van een hoger niveau en tegen een lagere prijs dan wat het u anders zou kosten.

Houd bij de berekening van de kostprijs van de fotoshoot telkens rekening met uw vervoer, vergoeding professionele muah, vergoeding professionele fotograaf, aankoop / huur van kledij, huur locaties, … Alles u alles zal optellen, komt u uit op een meervoud van de huidige deelnameprijs.

Deelnameprijs model: 249 euro

Deelnameprijs fotograaf: 249 euro

Modellen: Marijke Verreth en Bauke De Smedt

Mua: Jan Vangeel

Fotografie: Ken Pimontel / De Portretfotograaf

Assistentie: Debbie Pennings

Organisatie: Luxury Photoshoot Events

Rode Jurk: Luxury Photoshoot Styling

Deel dit evenement